chii TELLS ALL

chii TELLS ALL

Naa not really. 😛

Seemingly I got tagged in not one but 2 posts of this Anime Blogger Interrogation Game thingy (that I saw anyway! LOL) that has been going around the sphere for a bit now. I haven't bothered to read many of these posts honestly since I'm lame like that, but Digibro ended up writing about it and since I read everything he posts up on the internet (lol) I noticed that another person, Canne tagged me as well.

Gees... is chii that "popular" to be tagged by 2 people!? Nope not really!!! I just like to think of it as friends online still think of me when it comes to anime blogging even if they don't read my blog. <3 <3

Spike Spiegel for Canne

I'll start off with answering Canne's questions ^__^

1. If you could work in a production of one anime series, what job would you choose to do (e.g. screenwriter, director, character design, seiyu) and why?

Answer: I'd be the person that writes characters and writes dialogue. So writer I guess! I've found that over the years of writing short stories that I love blabbering on and on about my characters past and writing conversations. I think I'd be pretty good at voice acting too honestly. I can make some strange ass noises but I can't sing for shit so who knows.

2. If you could possess one superpower based on basic element (Air, Fire, Water, Earth, Wood and Metal), which element would you prefer and why?

Answer: Way to really make me think here... All have their perks... I guess I'd choose Air though. Boring but being able to float or fly around would be awesome. The real superpower I want is psychic powers though. Being able to read minds and move stuff around with my mind is just pure awesomeness to me.

3. Which anime movie you wish you had seen in theater and why?

Answer: I've seen a few anime movies in the theatre before. Princess Mononoke comes to mind right away. I'd have to really REALLY think about the others I've seen. Most anime movies for me I wouldn't really care to see in a theatre honestly. I like going to the movies to see big action flicks. So I guess a movie like Redline would have been nice to see on the big screen. Seeing the 2 Macross Frontier movies probably would have kicked ass when I think about it a little more. My tv in the basement is totally good enough though.

4. Sunny day, cloudy day and rainy day. Which one do you prefer? (And do you know which anime did this question come from?)

Answer: *snorts* weather pffffft weather makes me hurt so it is hard to have a "favourite" I guess I'll choose cloudy since the sun is very bright/hot which pisses me off and rain makes me extra hurty (even though I do like rain). (rank 7 for your favourite ghibli)

5. In anime, when a bunch of students gather together, they usually tell ghost stories. Now, please share with us your ghost/supernatural story (that happened to you or someone you knew)!

Answer: I'm just going to leave this picture of a spoOoOoky ghost here. I suck at telling stories and I can't think of any.

Yes ghosts like to boogie down!

Ponies for Digibro

And now for Digibro's questions ^__^

1. Right now, how connected do you feel with the anime blogosphere? Do you feel like you are a part of the community, or an outlier? Do you feel relevant?

Answer: I've always felt like an outsider. In everything I've ever done I've felt like this. It's just the way I am I guess and people either accept that or move on. I don't really feel relevant but I've never really cared enough to try and feel that way either. I just do what I do and if people like it awesome, if not... oh well.

2. The era of blogs may be coming to an end. New social media services are coming which will combine the best functions of services like blogs, tumblr, twitter, and reddit. What would be the ideal form of social media service to you? Do you like the current model of blogs, twitter, and tumblr, or are you super excited to ditch that noise?

Answer: reddit and tumblr are the last places I'd ever want to go for reading up on how people are feeling about anything or mingling in general... I like twitter because I can just spam the shit out of it and if someone cares they'll talk back to me. Although I'm not sure what these new social media services you are even speaking of... I suck at the internet it seems.

3. With the exception, perhaps, of SummerS, we’ve all been watching anime on a weekly basis for years on end now. All of us have probably found a certain groove (like mine of watching fucking nothing). Are you satisfied with the way you watch anime now? If you had a different lifestyle, would you change the way that you watch anime, or is the way you watch more based around what shows are on the air? (To rephrase: do you wish you could watch more shows? Do you think you’re already watching too many? Etc.)

Answer: Well we all know I have nothing to do but watch anime.... Sometimes I wish this wasn't the case but if anime wasn't around I'd just pour myself into something else so I don't really think I've been watching that much lately since I've been splitting up my hobbies more. I'm not watching everything currently airing which I normally do. But this year I've decided to take a step back from that and just marathon the shows when they are finished airing. I kinda like doing it this way but it takes me away from a lot of people at the same time that do keep up with all the current stuff.

I more wish that I didn't make myself sit through these crappy shows I know I'm going to dislike... I have this problem with anime though... I love it so much I'm willing to watch ANYTHING and EVERYTHING. A real life show I'll drop in a heartbeat if I'm not liking it but anime... MUST CONSUME IT ALL...

4. Getting into the really important question: what would you like to see from me in the future? All five of you are long-time readers of my blog, and some of you have read me very consistently. Chii, for instance, reads just about everything I put out, and Schneider has read a lot of my fiction and non-blog work which I haven’t even shown anyone besides him. All of you must enjoy something about my writing, or enjoyed something about it in the past. This isn’t me asking for advice on how to be a better writer: I’m asking, what do YOU want to see me write about? What, if I posted it, would make you really glad to see me writing something like that?

Answer: Like I said in the comments of your post I'd love you to finish Lain. Otherwise you know... everything you do is just awesome to me. <3 Maybe more list posts. I love list posts XD

5. What has got you by the balls right now, in life? It doesn’t have to be anime. For instance, I know that while ghosty is still watching and blogging anime, he’s putting more energy into playing Mass Effect as Jerrid Messa and probably rebuilding his house after the recent flood. Much in the way that video games are currently the major driving force of my energy right now, what is the major driving force of yours?

Answer: Summer has always been an interesting time for me. I hate the heat but everyone else loves it so they are more willing to travel to see me when it's nice out instead of winter when it is complete shit for travel. We just had a good 2 solid weeks of friend visits. It takes a lot out of me but it's really nice at the same time seeing everyone when we rarely get to. (we live far away from everyone) We plan on doing a bit of travelling ourselves in September. I'm looking forward to it since I really do like travelling but my body doesn't agree with it at all so I try not to do it too much.

My ever on going health battle consumes pretty much every aspect of my life. It has even set into my gaming and anime time which I used to use to escape from my health issues >.< I've developed wrist issues late last year along with all my other problems which makes it double impossible to type for any length without my arm going numb or worse. Highly annoying for a blogger to have happening... So that's kinda why I've not been doing as many posts (lolol) as I would like to be doing. It also makes me choose. Do I want to type or play video games. Because gaming can hurt just as much as the typing does (especially when I all I want to do is sit there for hours and play but can't) but if I had to choose one to make me suffer it's almost always going to be gaming.

ATM my gaming consists of Dynasty Warriors 7, SSX, Mortal Kombat, and a lot of RPG's. I'm almost done FFIV so I'm eager to try and choose the next one. Star Ocean will probably be the one. These are what make me happy for the time being. Anime not so much even though I still watch anime everyday. Video game suggestions are highly welcome.

I dunno how they made him even hotter than normal but holy smokes~

Now apparently I'm suppose to ask 5 more questions, answer those question, and send it off to 5 more people... That seems like a lot of work... And I just did a lot of work writing this post... So instead I'm just going to ask those 5 questions BUT anyone can answer them! On your blog or in a comment I don't care! Lets see just how many people will even read this and care enough to comment XD

1. Which of my blogging projects would you like to see me consistently post about more often? If none is there a blog project you would like to see me pick up? Or can you suggest me an anime. ANYTHING. And maybe you'll see a review of it on here!

2. If you could have any mecha from any anime which one would it be and what would you use it for?

3. What is the best show that you haven't watched yet?

4. People need to advance further in the universe. Do you wish to go into SPACE or under the sea?

5. What is the worst thing to have happened in your favourite anime for you?

Comments

6 Responses to “chii TELLS ALL”
  1. Digibro says:

    Responding to your questions:

    1. You seem to like video games a great deal, so why not post about those sometimes? I know your site actually has anime in the title, but that never stopped every American anime magazine from having a games section, and every American anime news site from talking about Japanese games.

    2. Without putting much thought into it, Turn A Gundam. WE CAN BE MOUSTACHE BROS.

    3. It’s hard to even think of a good show that I’ve seen *none* of whatsoever. Right now I’m gonna say Le Chevalier d’Eon, which I might check out soon.

    4. I feel like space travel would be safer because it’s more empty and less dangerous. Also it enrages fewer hippies about wrecking planet earth. Also, once we wreck planet earth, we need to GTFO.

    5. Do you mean specifically my favorite anime? If I pick K-On!, it’s gotta be some of the dumber Sawa-chan-sensei episodes. She gets to be awesome later, but at first she was agravating. In Gintama, it’d be some of the lamer arcs, like the stupid 4-episode Dragon Quest parody that went nowhere.

    GD Star Rating
    loading...
    • chii says:

      #1 I’ve posted here and there about the video games that I’ve been playing on the blog but it’s mostly just been about the “animeish” ones like FF. I do however plan on doing a lot more Romance of the Three Kingdom posts since DW and anime ties heavily into that and I’m completely obsessed.
      I don’t know how interested people would be in hearing about my thoughts on say Flower or other very not animeish titles but ehhhh who knows~

      #4 completely agree hahahahaha!

      #5 yes i was hoping for those kind of dislikes! Completely agree about gintama -.-

      GD Star Rating
      loading...
  2. Kai says:

    Awww never knew you had bad health. *pat of healing*

    And also never knew you were such a gamer as well. I finished FF IV too but on the DS remake, which version did you played? Star Ocean is something I wanted to play too, but it’s worrisome since I don’t think I can play some of the older titles (don’t have their consoles and lack of availability), well, the very first old two titles have a PSP remake, but I don’t think Till the End of Time (the one on PS2) will have a re-release on PS3 anytime soon. FYI, my PS2 is broken.

    GD Star Rating
    loading...
    • chii says:

      I try not to talk about it too much because it litterly consumes everything about me and makes me super depressing to talk to about it.

      I played it on the psp but i do have the DS version too (the bf is a HUGE FF dork and has to have em all) Till the End of Time probably won’t get a remake since The Last Hope is for the ps3 and all. it might get to be a downloader though i dunno how all that stuff works though. sucks about your ps2 being broken. ours still works great which i’m thankful for. so far though i’ve played about an hour of the first game on the psp and i’m loving it. i’m sad that we probably will never get to see Blue Sphere though

      GD Star Rating
      loading...
  3. Canne says:

    Congratulations! You are actually the first to know that the weather question came from one particular Ghibli film 🙂

    GD Star Rating
    loading...
    • chii says:

      if there’s one thing chii knows it’s anime 😛 even though i didn’t overly enjoy that movie that line really stuck with me 🙂

      GD Star Rating
      loading...

Speak Your Mind

Tell us what you're thinking...
and oh, if you want a pic to show with your comment, go get a gravatar!